morjin.com

Wiki Article

Geleceğin meslekleri ve 2022 maaşlarını alfabemızda verdik. Bu aylıklar şirkete, konuma, ülke ekonomisine ve deneyim seviyenize bakarak bileğmeslekkenlik gösterebilir. Bu aylıklar almanak vasati ​​aylıklardır.

Aralıkştırmalara nazaran 10 yıl içinde vürutecek uğraş sektörleri:

LinkedIn ABD gelişen çalışmaler raporunda, sentetik zeka ve bilgi bilimi rollerinin artmaya devam ettiğini buldu.
Ürün sahipleri, “alıcı muvaffakiyetsı uzmanları” ve “satış ihya temsilcileri” de faziletli dileme görüyor
Dijital ve Bedel Sıkıntı önü engelsiz meslekler 2022
Türkiye’de hangi mesleklerin önü münhal niteleyerek düşkünlük ediyorsanız aha Türkiye’bile ki geleceğin en popüler meslekler listesinde en hayırlı 10 iş:

Sentetik zeka bilirkişiı
Robotik mühendisi
Data bilimci
Alıcı satış kompetanı
Veri mühendisi
Davranışsal dirimlik teknisyeni
Siber emniyet spesiyalistı
Peş uç vüruttirici
İş Tekâmül yönetenü
Javascript geliştiricisi
İşte Geleceğin En İyi 50 Mesleği
En İyi ve En Çok Kazandıran Geleceğin 50 Mesleğine aşağı bölümde detayları ile görebilirsiniz:

50. Kalıtım bilimi Danışmanlar

Yaklaşık Bülten Maaş: 61.340 Türk Lirası

Bir gen danışmanı beklediğiniz şeyi yapar: Mevlit kusurları veya kalıtım bilimi bozuklukları olan ailelere ve çeşitli sözıtsal durumlar bağırsakin risk şeşnda olabilecek ailelere selen ve koltuk sağlamlayın.

Bu danışmanlar riziko şeşndaki aileleri tayin, bozukluk üzerine detayları yorumlama, kalıtım lakırtııplarını ve nüks risklerini çözümleme etme ve mevcut bütün seçenekleri ocak ile baş başa inceleme konusunda beceriklidir.

49. Toplumsal Ihtimam Görevlileri

Vasati Bülten Maaş: 65.510 Türk Lirası

Içtimai ihtimam uzmanları, hastalarının ve müşterilerinin yaşamlarını iyileştirmekten sorumludur. Bunu yaparken, çeşitli alanlarda bakım verirler. Lakin folk esenlığı ve tıbbi toplumsal iş uzmanları akut veya vakayiname hastalıkları yahut rahatsızlıkları olabilecek hastalarla çdüzenışma konusunda uzmanlaşmıştır.

Dipnot: Hastaların çalışmae, okula ve beyit hayatına dönmeleri dâhilin gerekli desteği katkısızlarlar.

48. Husus Tabilığı Danışmanı

Yaklaşık Bülten Maaş: 68.000 Türk Lirası

Bu hava rüya edilebilecek en önemli toplumsal çhileışma mesleklerinden biridir ve önemi azımsanamaz. özdek bağımlılığı danışmanları, insanoğluın uyuşturucu tabilığından kurtulmalarına ve yiyecek bozukluğu kadar davranış bozukluklarına yardımcı evet. Başkaca ekseri ebeveynlerle, hastaların davranışlarının iş ve ferdî ilişkiler bile dahil geçmek üzere yıkıcı bir iz bıraktığı alanlara sonuç dönmelerine yardımcı sarhoş olmak bağırsakin rehberlik gücü olarak çhileışırlar. Lakin husus tabilığı ve davranış bozukluğu danışmanları yalnızca uzmanlıklarını hastalara sunmazlar. Danışmanlar alelumum mirkalarını tabilığın tehlikeleri konusunda uyarmak ve esenlıklı bir ömür tarzını isteklendirme geçirmek bağırsakin içtimai medet programları yürütürler.

Her çağ bağımlılığın bir kişinin yaşamı üzerindeki yıkıcı tesiri karşı duymak duygusal bir deneyim olabilir, bu nedenle bu alana ulaşmak isteyenler empatiyi sabırla karıştıran bir mizaç sahibi olmalıdır. Stresli. Fakat ihtiyaç duyulan bir hayat.

47. Topluluk Danışmanı

Averaj Salname Maaş: 69.400 Türk Lirası

Bir topluluk müşavirı, evetşamdaki her türlü zorluktan sabık insanlar dâhilin danışmanlık desteği ve iyileştirme hizmetleri katkısızlar. Bir müşavir her evetşfecir, gruptan ve aileden insanın cihetı esna mizaç hizmetleri yahut mektep yönetimi gibi alakalı bakım alanlarının üyeleriyle etkileşime girer. Bir danışmanın genel jurnal görevleri müşterileriyle ziyaret ve değerlendirme, hedefleri belirleme, sağaltım stratejileri tasarlama ve bu stratejilerin uygulanmasına ve sürdürülmesine yardımcı olabilir. Danışmanlar müşterilerine yüce derecede sorum sahibidir ve metodik olarak yüküm durumlarla temela çıkmaktadır.

Danışmanlar çok çeşitli gruplara görev sunduğundan, okullar, sağlık merkezleri, rehabilitasyon tesisleri, hapishaneler yahut özel muayenehane gibi birgeniş farklı ortamda çallıkışabilirler. Çoğu müşavir ofis ortamında tam zamanlı çkızılışır. Ama bazı danışmanlar müşterilerinin gereksinimlerinı karşilemak bâtınin gece, temizşam ve hafta sonları çkırmızıışabilir.

46. ​​Diyetisyen

Yaklaşık Senelik Maaş: 64.900 Türk Lirası

Bir diyet uzmanı olarak tagaddi ile müntesip bilimsel detayları, insanların besin dair katkısızlıklı şuurlu kararlar almasına yardımcı yapmak ciğerin tatbik tavsiyeye çevireceksiniz. Diyetle dayalı sorunları bileğerlendirecek, teşhis edecek ve sağaltma edecek ve gelecekteki sorunları önlemek sinein gıda ve dirlik arasındaki bağlamlantı için üstelikındalık yaratmayı amaçlayacaksınız.

Her ne kadar birsonsuz diyetisyen bir şifahane yahut sosyete ortamında Ulusal Afiyet Servisi (Devlet) ciğerin çallıkışsa da şu maddeleri da yapabilirsiniz:

• Gıda endüstrisi
• Spor Beslenmesi
• Halk Sağlamlığı
• Iletişim araçları
• Eğitim bilimi ve etüt.

Bir hastanede çaldatmaışarak, tedavilerinin bir parçbeyı olarak özel diyetlere ihtiyaç duyan insanoğluı eğiteceksiniz. Çocuk sağlamlığı, şeker hastalığı, böbrek hastalığı, gıda alerjileri veya yiyecek bozuklukları gibi marifet alanlarına odaklanabilirsiniz. Toplumda biröte esenlığı ihya faaliyetine sertlabilirsiniz.

45. Evlilik ve Sülale Terapisti

Vasati Yıllık Maaş: 65.700 Türk Lirası

Mualla lisans derecesine ehil olmanın yüzı nöbet, kılgı bir terapist olmak kucakin lisans sahibi olmanız gerekir.

Dünyaevi ve ev terapistleri, insanların özellikle zihnî bozukluklar ve zatî ilişkiler açısından dirimın zorluklarıyla temela çıkmalarına yardımcı olur. Tin esenlığı ve özdek tabilığı sorunlarını mutlak olarak teşhis kılmak ve iyileştirme eylemek için eğitilmiş ve lisanslanmıştır.

Evlilik ve familya terapisi asıl zihinsel esenlik disiplinlerinden biridir ve karın hastalığı ve aile sorunlarının en çok ev ilişkilamında ele kızılındığı araştırı ve teoriye dayanmaktadır. çoğunlukla psikoterapi ve ev sistemleri konusunda eğitimli evlilik ve ev terapistleri, müşterilerinin mevcut ortamlarındaki semptomlarını ve etkileşim modellerini anlamaya odaklanır.

44. Esenlik Hizmetleri Toplumsal Görevlisi

Vasati Yıllık Maaş: 71.000 Türk Lirası

Bu dizge, hem bireylere hem de gruplara, lüzum vakayiname icap iveğen olsun, maraza ve hastalıklarla sarrafiyea çıkmak önü açık meslekler sinein toplumsal ve ruh bilimsel dayanak sağlama dair uzmanlaşmıştır. Dirimlik hizmetleri içtimai çhileışanları, insanoğluın mizaç sorunları ile alakadar hizmetlere ve eğitimlere erişmelerine yardımcı evet. Fakatç, müşterinin günce evetşamlarında işçiliklev görebilmesi derunin optimal afiyet durumuna yetişmesinı ve bunu sürdürmesini esenlamaktır. Toplumsal görev uzmanları aynı zamanda bir müşteri savunucusu, pedagog, hizmet koordinatörü, danışman olarak fariza yapar ve iş verdikleri nüfusun dirimlik hizmetini ve haysiyetini korumaya çalışır.

Esenlik hizmetleri sosyal çkırmızıışanı olarak kariyer, hızlıntı, çöküntü ve müphemiyet dönemlerinde vesair insanlara katkı etmeyi sevenler ciğerin mükemmeldir. Ancak iştirakçi derunin stresli mümkün.

43. Kamu Politikası Analisti

Averaj Senelik Maaş: 73.000 Türk Lirası

Kamu politikası analistleri, bilgileri ayyaşfetmek, vira etmek ve analiz eylemek muhtevain problemlerı veya politika alanlarını tanımlar, arkası sıra bulgularını ifade fiyat ve sorunlara müteveccih yeni politikalar önerir. Örneğin ölümcül başkaldırı bir Kul şehrini etkiliyorsa, bir politika analisti vakaı aralıkştırabilir, isyanlara kere harisan altta yatan içtimai ve kazançlı problemlerı sabitleme geçirmek için veri toplayıp analiz edebilir, ardından şehir ve büyüklük görevlilerine belirlenen sorunları ele yolmak ciğerin önerilerde https://morjin.com/onu-acik-meslekler/ bulunabilir.

öbür politika analistleri, mevcut politikaların ve hükümet programlarının etkilerini değerlendirmektedir. Örneğin analistler şehir dâhili jönler arasında lise vazgeçme oranlarını azaltmak için tasarlanmış yeni bir politikanın hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını açıklıkştırabilirler.

Report this wiki page